• Renstec

Over ons

Drijvende kracht achter Renstec is Rens Endhoven. Met kennis en passie informeert hij u over alles wat met rijdend materieel en intern transport te maken heeft. Een echte deskundige ook. Want met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, mag je zeggen dat je deskundig bent. Met kennis en ervaring zit het dus wel goed. Daar kunt u van op aan.

Continuïteit is voor Rens minstens zo belangrijk als kwaliteit. In de loop der jaren verzamelde Rens een team van specialisten om zich heen. Uw vragen en wensen zijn hierdoor snel te beantwoorden of in te vullen. Geen probleem.

Vakwerk

Renstec levert vakwerk. Vakwerk als het gaat om rijdend materieel. Dat doe ik met betrokken specialisten en in goed overleg met u als klant. Hoe ga ik te werk? Eest maken we samen een rondje over uw bedrijf. Ik inventariseer met u de huidige situatie. En we bepalen waar momenteel de problemen liggen op gebied van intern transport. Daarbij luister ik zorgvuldig naar uw wensen. Kijkende naar de huidige en mogelijke toekomstige bedrijfsprocessen, volgt daaruit een intern transportplan op maat.

“Geloof me. Ik rust niet voor dé oplossing gevonden is. En als ik een mogelijkheid zie, dan los ik het op. Samen zoeken naar écht de juiste oplossing.”

Wat heeft u nodig?

De oplossing ligt hem in alles wat uw bedrijf nodig heeft aan machines en middelen voor het vervoer van goederen. We denken samen na over slimme oplossingen. Daarbij komen vragen aan de orde als:

  • Wat zijn uw huidige bedrijfsprocessen en verwacht u op termijn hierin verandering?
  • Wat moet het rijdend materieel kunnen; gaat het om standaard of specifieke handelingen?
  • Kijkende naar investeringen:
    • Hoe lang moet het materieel meegaan en wanneer is het nodig?
    • Welke ruimte is er om te investeren?
  • Wat is er momenteel beschikbaar; moet dit vervangen worden of volstaat een reparatie?
  • Bij aanschaf van nieuw materieel; gaan we over op nieuw of gebruikt materieel; koop of huur?

Er zijn veel mogelijkheden. Rijdend materieel biedt u en werknemers groot gemak. Ik kijk graag voor u naar Arbo technisch verantwoorde oplossingen. Bij u op het bedrijf gebeurt het. Daarom kom ik graag bij u langs om er eens van gedachten over te wisselen!